PERKHIDMATAN BADAL/UPAH UMRAH
TAHUN 2021/2022

BADAL/UPAH UMRAH YANG KAMI TAWARKAN ADALAH TERMASUK BUKTI MENERUSI VIDEO DAN GAMBAR PELAKSANAAN BADAL UMRAH ITU DILAKSANA

MAKLUM BALAS PELANGGAN DI FACEBOOK URUSAQIQAHQURBAN.COM

urusaqiqahqurban.com
5.0
Based on 724 reviews
powered by Facebook
رافعي سطر
رافعي سطر
2022-07-29T06:48:33+0000
Alhamdulillah.Urusan aqiqah anak selesai.Terima kasih urusaqiqahqurban.com.Recommend.
Md Ewan II
Md Ewan II
2022-07-16T08:17:37+0000
sungguh senang dan mudah bagi mereka yang tiada masa dah sibuk dengan urusan kerja harian...
Amirrul Salehin
Amirrul Salehin
2022-06-11T06:43:01+0000
Syukur Alhamdulillah, saya baru selesai melaksanakan urusan ibadah Aqiqah untuk anak perempuan saya dengan pihak... urusaqiqahqurban.com di tanah suci Mekah. Saya memang recommend pihak urusaqiqahqurban.com kepada semua yang berhajat melaksanakan ibadah aqiqah mahu pun qurban. Sangat efficient. Video penyembelihan dan pdf dalam masa 1 hari je menunggu. Mereka terus update tanpa perlu ditanya. Semua urusan pun mudah & pantas. Alhamdulillah terima kasih dan syabas saya ucapkan. 5 bintang! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️read more
Farra Atisyah
Farra Atisyah
2022-05-28T10:43:32+0000
Syukur Alhamdulillah urusan aqiqah qurban buat semua keluargaku dipermudahkan. Terima kasih tuan hj.hilmi uruskan... aqiqahqurban kami sekeluarga.Terima Kasih Ya ALLAH KAU permudahkan aqiqah keluargaku pd 27/5/22🤲. InshaaAllah ada rezeki lagi,saya akan berurusan kembali dengan urusanaqiqahqurban.❤💙💚read more
Puan Lynna
Puan Lynna
2022-04-24T07:38:20+0000
Alhamdulillah, aqiqah buat anak² sy telah pun selesai. Proses yg mudah, cepat dan dipercayai😊. Terima Kasih... urusaqiqahqurban.comread more
Zaki Shukor
Zaki Shukor
2022-03-11T03:40:36+0000
Alhamdulillah dah laksanakan aqiqah anak bersama urusaqiqahqurban.com. Proses yang pantas. Siap video dan sijil.... Sekarang tengah tunggu sijil kayu je tapi tu sekadar tambahan. Yang penting ibadah dah selesai. Recommendedread more
Shahrin Shah
Shahrin Shah
2022-02-24T13:08:20+0000
alhamdulillah selesai sudah urusan aqiqah putri saya, saya mengucap kan ribuan terima kasih kerana menyempurakan dan... mempermudah kan urusan kami sekeluarga.. semoga Allah sentiasa merahmati kita semua.read more
Tya Mustapha
Tya Mustapha
2022-02-20T17:57:04+0000
Urusan untuk mendaftar aqiqah sangat2 mudah. Cuma isi borang online saja dan bayar. Nanti pihak pengurusan akan... hantarkan email resit pembayaran. Bila aqiqah dah dilaksanakan, video sembelihan dan pengagihan daging akan diberi melalui WhatsApp pula. Sangat senang dan praktikal. Bagus!read more
Zainur Azwani
Zainur Azwani
2022-02-16T23:50:53+0000
Alhamdulilah selesai sudah akikah puteri kami..terima kasih kerana permudahkan urusan kami..insyllah jika di beri... rezeki anak lagi kami akan guna khimat pihak urusaqiqahqurbanread more
Suzanna Suaidi
Suzanna Suaidi
2022-01-31T01:59:03+0000
Syukur kepada Allah S.W.T permudahkan segala urusan aqiqah Di Mekah buat anakanda MUHAMMAD HARITH ZAYYAN BIN HASBULLAH... telah selesai pada 30/1/2022 dengan urusaqiqahqurban.com. Terima kasih buat team urusaqiqahqurban.com segala urusan berjalan dengan lancar dan mudah..Alhamdulillahread more
Farkhrul Najmi
Farkhrul Najmi
2022-01-30T14:42:44+0000
Alhamdulillah selesai ibadah aqiqah untuk putera sulong kami yg diberi nama Muhammad Lutfi. Share pengalaman, at first... mcm ragu-ragu dgn urus aqiqah thru online ni...Maklumlah x dapat lihat dgn mata sendiri. Tapi tawakkal selepas tengok banyak previous review yg menyakinkan.. Finally, Alhamdulillah chat dilayan dengan baik dan video korban dihantar melalui wassup sebagai bukti. sekarang cuma menunggu sijil kayu seperti yg dijanjikan.. Kepada ibu bapa diluar sana, sangat recommended berurusan dengan urusaqiqahqurban.read more
Hurulin Encik Farid
Hurulin Encik Farid
2022-01-29T12:27:04+0000
Alhamdulillah. Terima kasih krn telah memudahkan urusan aqiqah buat anakanda saya.
Zue Riati
Zue Riati
2022-01-29T07:55:14+0000
Asssalamualaikum wbt Alhamdullillah,terima kasih kerana memudahkan urusan aqiqah anak kami. Urusan sangat mudah dan... simple. Siap bagi video bukti penyembelihan. Terima kasih banyak2😀😀😀read more
Monaliza Mona
Monaliza Mona
2022-01-29T07:37:22+0000
Dengan urusaqiqahqurban.com..alhamdulillah segala dipermudahkan utk aqiqah suami dan anak saya.... rasa tiada cadangan... kerana semua baik nampaknyaread more
Rohaniah Mat Saad
Rohaniah Mat Saad
2022-01-29T05:28:05+0000
Alhamdulillah selesai sudah ibadah aqiqah anak kami,Puteri Arfa Dariya Effendi, mudah menggunakan perkhidmatan dari... urusanaqiqahqurban.com, terima kasih banyak2,Moga Allah permudahkan lagi segala urusannya...read more
Noor Izam Mohd Zanun
Noor Izam Mohd Zanun
2022-01-12T03:39:18+0000
Berurusan dgn urusanaqiqahqurban.com sangat mudah , murah , cepat dan sangat meyakinkan .Semoga Allah swt memberkati... usaha ini..read more
Roszel Lee
Roszel Lee
2022-01-12T02:41:25+0000
Alhamdulillah senang berususan mudah cepat Dan amanah .Urusaqiqahqurban hanya dihujung jari anda
Solihin Man
Solihin Man
2022-01-12T02:23:28+0000
Alhamdulillah..selesai sudah aqiqah untuk puteri kami..terima kasih urusaqiqahqurban.com,memudahkan urusan kami... sekeluarga..terlaksana dgn mudah dan cepat..alhamdulillah syukur..read more
Adi Muzhafar
Adi Muzhafar
2022-01-05T04:09:52+0000
alhamdulillah...senang berurusan..terima kasih
Norhayati Shawai
Norhayati Shawai
2021-12-28T13:58:02+0000
Alhamdulillah.... urusan aqiqah anak saya sudah di laksanakan begitu lancar dan cepat boleh di percayai berurusan dgn... URUSAQIQAHQURBAN.COM..saya sgt rekemen utk ibubapa di luar Sana yg masih tercari2 untuk tujuan ini..read more
Next Reviews

DI BAWAH INI ADALAH BUKTI VIDEO YANG KAMI AKAN BERI KEPADA ANDA SEBAGAI BUKTI BADAL UMRAH YANG DIAMANAHKAN TELAH DILAKSANA.

MINTA TONTON VIDEO DIBAWAH SEHINGGA SELESAI

HARGA PERKHIDMATAN BADAL/UPAH UMRAH INI ADALAH RM600 SAHAJA. SUDAH TERMASUK:

UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN BOLEH TERUS WHATSAPP HAJI HILMI